Valokuvagalleria ja -kirjakauppa Luovan näyttelytilassa on esillä Anders Petersenin kuvia Gap– ja St. Etienne-sarjoista 27.1. asti. Petersenin kuvat ovat tuttuun tapaan tummanpuhuvia mustavalkoisia vedoksia syrjäkatujen asukkaista. Näitä ja muitakin Anders Petersenin kuvia näytetään siis seuraavassa kerhoillassa maanantaina 4.2.

Luovan nettisivut ovat muuten uudistun+0200, nyt sieltä löytyy tietoa mm. näyttelyistäkin. Gallerian yhteydessä on erittäin laaja valokuvakirjakauppa, joka toimii nettikauppanakin. Nettikaupasta löytyy myös salamavalotarvikkeita ja jopa alkometrejä! ƒlkää kysykö miksi.

Galleriassa avataan uusi näyttely 1.2.2008. Lauri Mannermaan Interstate Lovesong -näyttely ja kirja julkistetaan tammikuun viimeisenä päivänä, ja näyttely on avoinna helmikuun ensimmäisestä päivästä aina 23.3. asti.
(tai pikemminkin olohuonekuvaus) kiinnostaa niin onko kellään mitään ideoita ns. kotitekoiseen valaistuslaitteiston rakentamiseen vai maksaako se vaivaa? Valmiit studiovalosetitkään ei vissiin omaisuuksia maksa ainakaan jos ottaa halvimmat jotka varmaan riittää harrastelijalle. Se ois vaan hyvä että ois valkosta valoo ja jos eivät kuumuis niin paljoo et vois tarvittaessa jotain värikalvoja tai valoa pehmentävää/tasoittavaa pintaa kiinnittää lampun eteen.

Käyttty studiosetti olisi varmaan kaikkein paras, tai sitten tavalliset salamat irti kengästä. Tai oikeasti kaikkein paras olisi osakkuus studiosta tai kerhosta jolla on studio käytössä. Kotona ei tyypillisesti ole kuitenkaan paljoa tilaa…

Ja kotistudiota mietin lähinnä sen takia että varsinkin näin talvella kun haluaisi kuvata mutta ei jaksa lähteä ulos pimeään niin voisi ajankulukseen jotain esineitä tmv. kuvailla kotona. Studiolle jos lähtee jonnekki perähikiälle ja siellä sitte setin laittaminen kuntoon ja sit kuvat ja paikkojen siivoominen ni siinä menee helposti koko ilta. Kotona on helppo jättää kamat odottamaan seuraavaa iltaa jos jää homma kesken.