Joulun ajan rauhan voi käyttää vaikka omien vanhojen valokuvien katselemiseen. Siitä voi löytyä uutta motivaatiota kuvata tätäkin päivää. Valokuva paranee, kun se vanhenee. Selvimmin tämä näkyy tietenkin omissa profiilikuvissa, mutta myös perhekuvissa, maisemakuvissa. Valokuva paranee niin, että se selittää menneisyyttä paremmin kuin uutena kuvana, valokuvan merkitys avautuu ajan myötä.

Kerhon vanhat blogikirjoitukset löytyvät valikosta Blogi-kohdasta. Tulin kerhoon vuonna 2013 ja suunnilleen vuonna 2014 julkaisin Soukan Kamerat blogiosioon ensimmäisiä blogikirjoituksiani. Nyt olen niitä päivittänyt. Niistä puuttui teksti, koska linkit eivät enää olleet voimassa. Tekstit on nyt lisätty, joten blogikirjoitukset ovat lukukelpoisia taas. Kannattaa selata myös sitä vanhempia blogikirjoituksia, joita on muilta kerhon jäseniltä.

Valokuvaharrastusta myös kerhon puitteissa on mahdollista laajentaa blogikirjoituksenkin puolelle. Asiassa kannattaa olla yhteydessä kerhon puheenjohtajaan ja sihteeriin.

Kuvassa Hessu Hopo jakaa aineettomia lahjoja ihmisille.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021!

Soukan Kamerat ry.

psta Tarja Kaltiomaa, kerhon sihteeri