Soukan Kamerat ry kutsuu kaikki espoolaiset kameraseurat ja niiden jäsenet FotoEspoo 2018 -valokuvakilpailuun. Kilpailun voittaja nimetään vuoden espoolaiseksi kuvaajaksi ja eniten pisteitä kerännyt kameraseura vuoden espoolaiseksi kameraseuraksi.

Teema: ”Liike”
Kilpailusarjat: Mustavalkoinen (mv) ja värillinen (v)
Kilpailukuvat: Jokainen osallistuja saa osallistua molempiin sarjoihin enintään kolmella kuvalla (yhteensä kuudella kuvalla). Kuvia saa vapaasti käsitellä ja muokata. Kuvan täytyy olla kilpailijan itsensä ottama, mutta paperikuvan vedostuksen voi tehdä joku muukin. Kilpailuun ei hyväksytä aiemmin muualla palkittuja kuvia, poikkeuksena kerhojen sisäiset kilpailut.
Vedokset: Kuvan tulee olla 30 x 40 cm pahvikehyksessä (paspiksessa). Kaikkien vedoksien taakse on merkittävä kuvan, kuvaajan ja kerhon nimi.
Jättöpäivä ja -paikka Kuvien viimeinen jättöpäivä on 3.10.2018 Tapiolan FotoTapio-liikkeeseen.
Kilpailulomake  FotoEspoo 2018 kilpailulomakkeen voi tulostaa tästä. FotoEspoo 2018 lomake

Kilpailun pisteytys: Kaikki tuomareiden valitsemat näyttelyyn päässeet vedokset saavat yhden pisteen ja sen lisäksi palkitut kuvat saavat palkintopisteitä eli kolmannesta sijasta saa yhteensä kaksi pistettä (1+1), toisesta yhteensä kolme (1+2) ja voittaja kaikkiaan neljä (1+3) pistettä.

Vuoden espoolainen kuvaaja: Eniten pisteitä saanut kuvaaja on vuoden espoolainen kuvaaja.

Vuoden kameraseura: Pisteet lasketaan yhteen seuroittain. Eniten pisteitä saanut kerho on vuoden espoolainen kameraseura.
Kuvien arvostelu ja palkintojen jako: Arvostelutilaisuus on keskiviikkona 31.10.2018 klo 18 Soukan palvelutalossa Soukankaari 7, 02360 Espoo.

Kuvien julkaisu: Kilpailijoilla täytyy olla kuviinsa täydet oikeudet julkaisemista varten. Näyttelyyn valittujen kuvien näyttely pidetään myöhemmin ilmoitettavana aikana. Kilpailukuvat ovat noudettavissa FotoTapiosta myöhemmin ilmoitettavana aikana.