Kerhoiltaan tuodaan 1 – 4 mieluiten 20 cm sivu paperikuvia, jotka noudattavat kilpailulle tuotettua aihetta. Kerhoillan 7.3.2022 aiheena on ”Talvi”.

Kuvat voi tulostaa kotiprintterillä tai tuottaa ammattivalokuvaliikkeessä omasta kuva-aiheesta. Kuvan voi lähettää palveluun tietokoneen yhteydellä. Vedostettavat (tulostettavat) kuvat kannattaa valita ja laittaa esimerkiksi tietokoneen Työpöydän kansioon, josta ne on helppo ladata sovellukseen.

Lähetin kuvatilauksen maanantaina ja sain sen postilaatikkooni parin päivän päästä. Kuvatoimitus oli melko nopea, mutta kuitenkin kannattaa tilata ajoissa kuvat, esimerkiksi pari viikkoa ennen kuin niitä tarvitaan.

Pöytäkilpailussa paikalla olijat pisteyttävät kuvat niin, että parhaalle kuvalle 3 pistettä, toiseksi tulleelle 2 pistettä ja vielä yhdelle kuvalle 1 piste. Tulokset kuullaan kerhoillassa heti kuvien pisteytysten laskemisen jälkeen. Tulokset tuotetaan kerhon verkkosivustolle, jonne kilpailija voi halutessaan ladata kuvat nähtäville. Kuvia on mukava näyttää ystäville, sukulaisille ja tutuille kerhon sivustolta.

25.2.2022 Tarja Kaltiomaa, kerhon sihteeri

SK Pöytäkilpailu 7.3.2022 tulokset | Soukan Kamerat