Soukan kameroiden retki oli torstaina 20.5 klo 11.30 lähdettiin kohti Tuusulaa kahden auton kyydittämänä. Mukana oli kuusi osallistujaa. Mukavan pieni ryhmä uudelle jäsenelle tutustua. 

Kellokosken Ruukilla oli aikaa kuvata koskea, luontoa ja museota jossa oli paljon vanhaa esineistöä jaoteltu ryhmiin. Jotkut kuvasivat myös museossa. 

Enemmän kaikille kuvia taisi tulla koskesta ja lähiympäristöstä.

Sää oli hyvä pilvipuotainen sateen jäljiltä hyvä kuvaussää. Aika vierähti siivillä kerholaisten kanssa jutellessa ja lopuksi käytiin myös Ruukin kahvilassa jossa suunniteltiin tulevan Espoo päivän tapahtumien mahdollisia kuvauksia. 

Minna Ruuska

Kuvassa vasemmalla Tarja Kaltiomaa, oikealla Kaarina Manninen. Olemme juuri saapuneet Kellokoskelle. Valokuva: Markku Ylilammi.
Kuvassa Minna Ruuska kuvaamassa kosken kuohuja. Valokuva: Markku Ylilammi.
Kuvassa Jarmo Frii kuvauskohteena kosken kuohut ja sillan kulkijat.
Valokuva: Markku Ylilammi.
Sisällä museossa kerholaisia, edessä Ralf Rehnström. Valokuva: Markku Ylilammi.
Soukan Kamerat Kevätretken 2021 ryhmäkuva Kellokosken Ruukin museolla.
Valokuvan otti Riitta Liski Kellokosken Ruukilta Soukan Kamerat ry:n puheenjohtajan Markku Ylilammin kameralla.
Retken kohokohta ja päätös, Kinuskilla kahvilassa nautittiin kahvia ja leivonnaisia.
Valokuva: Markku Ylilammi.

Kiitokset Riitta Liskille Kellokosken Ruukin asiantuntevasta ja hyväntuulisesta esittelystä. Museolla oli paljon mielenkiintoista nähtävää ja myös mukavaa ostettavaa Maijan Kamarin tarjonnasta.

Kuvassa maisemanäkymä Kellokoskella. Kuvassa keskellä Maija aivan valkoisenaan, taustalla vanha Kellokosken kirkko. Valokuva: Tarja Kaltiomaa