Valokuvan aika Kouvolan Taidemuseo Poikilossa 22.5.–28.8.2022

Näyttely on osa Kouvolan Taidemuseo Poikilon näyttelykokonaisuutta Valokuvan aika.
On aihetta juhlia: Suomen Kameraseurojen Liitolla on takanaan 90 toimintavuotta ja Kouvolan Kameraseuralla 70 vuotta.

Liity mukaan juhlatunnelmaan ja osallistu Liiton vuosinäyttelyyn!
Mika Honkalinnan valokuvaprojekti Suomaa keskittyy Suomen suursoille, jotka ovat maamme alkuperäisintä ja koskemattominta luontoa. Valokuvissa näyttäytyy soiden rikas, monimuotoinen luonto ja huikea kauneus.
Puuteema esittelee kotimaisten puulajien, niin elävien kuin kuolleidenkin, pintoja ja pinnan kiehtovaa estetiikkaa. Valokuvat pysäyttävät katsojan tavallisten puulajiemme pintarakenteen kauneuden, niiden muotojen ja rakenteen rikkauden äärelle.

Kouvolan Kameraseura juhlii 70-vuotista olemassaoloaan juhlanäyttelyllä. Suuri osa näyttelyn noin 50 työstä on viimeisen viiden vuoden ajalta.

Kuvia Kekkosen ajalta on Kouvolan Kameraseuran Weteraanien näyttely Poikilon Kouta-galleriassa 22.5. – 12.6. Tällaista oli valokuvausharrastus analogisen filmikuvauksen, papereiden ja pimiöiden aikaan. 

Suomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttely 2022 juhlistaa 90 vuotta täyttävää järjestöä. Liitto toimii valokuvauksen edistämiseksi muun muassa järjestämällä koulutustilaisuuksia, seminaareja ja näyttelyitä. Finnish and Japanese Friendship valokuvanäyttely juhlistaa Suomen ja Japanin kansojen välistä 230-vuotista ystävyyttä. Järjestäjinä ovat Suomen Japanin Suurlähetystö ja Suomen Kameraseurojen Liitto. Näyttely koostuu suomalaisten ja japanilaisten valokuvaajien 15 dokumentaarisesta valokuvasta, jotka on valittu valokuvakilpailun kautta alkuvuonna 2022. Näyttely on Poikilo-galleriassa 7.6.–4.9.2022.

Tervetuloa mukaan!

Kouvolan Kameraseura ry
Kouvolan Taidemuseo Poikilo

Jaana Ahola
Kouvolan Kameraseuran puheenjohtaja

Lisäsi: Tarja Kaltiomaa, kerhon sihteeri