Kerhon projektina vuoden alussa on ollut sivuston uusiminen. Työryhmässä oli Marko, Minna ja Tarja.

MUISTA SIVUSTOLLE TULTUASI LADATA SIVU SELAIMEN VASEMMASTA YLÄREUNASTA! (Jos sivustolle on tehty muutos edellisen samalla sivulla käynnin jälkeen, sivu pitää tavallisesti ladata uudelleen, jotta muutokset näkyy.)

SOUKAN KAMERAT: UUDISTUNEET VERKKOSIVUT 2/2022

Muutokset ja tarkoituksella entisellään:

Ulkoasu on entisellään, käytetty myös kerhon käyntikorttien layoutissa. Käyntikortteja voi pyytää sihteeriltä .

ETUSIVU (Entisellään. Etusivulla on: Valikko (on kaikilla sivuilla), Seuraavat tapahtumat, Liity jäseneksi, Uutiset, Nyt Facebookissa, linkki josta pääsee kerhon Facebook-sivulle)

                           (Valikko on kaikilla sivuilla ja siitä pääsee aina kaikkiin verkkosivuston osioihin, kun menee selaimella osoitteeseen http://www.soukankamerat.net/  Sivuston selaaminen hakukoneen kautta onnistuu myös ja  sieltäkin pääsee joka sivulta valikon kaikkiin osioihin. Sivusto toimii myös kännykän tai tabletin avulla, mutta kuvien lataaminen voi kestää kauemmin, myös verkkoyhteyden nopeus tai hitaus vaikuttaa selauskokemukseen.)

Valikkoon tehty uudistus:

KUVAGALLERIAT (Uutuus: täältä löytyy kuvakaruselli, jossa pyörii sivustolle ladattuja valokuvia ja linkit kaikkiin gallerioihin, jäsenten kuviin ja kilpailuihin kuten ennenkin.)

Kilpailut (Uutuus: Kaikki kilpailutulokset, tänne voi ladata mm. voittajakuviaan jäsen itse.)

Jäsenten kuvat (Uutuus. Jäsen voi pyytää itselleen oman kuvagallerian. Luotu pari malligalleriaa. Voi ladata kuvia myös yhteisgallerioihin. Tänne ladatut kuvat kerhon kuvapankkiin.) Salasanan voi pyytää sihteeriltä.

UUTISET (Sama kuin etusivun uutiset, mutta sivun alareunassa voi selata aiempia uutisia ns. historiatietoina.)

TAPAHTUMAT (Kerhon ohjelma ja ladattava ohjelma + yhteystiedot)

KERHO (Kerhon tiedot, jäsenmaksut, yhteystiedot, osoitteet, säännöt, ladattava uusin toimintakertomus, liiton jäsentietorekisteri kokeilussa yms. Kerhon tiedot löytyy myös etusivun alareunasta, kerhon yhteystiedot etusivun alareunassa.)

BLOGI (Sihteerin tai muun jäsenen kirjoituksia, retkikertomukset, koulutustapahtumat, yleistä valokuva-alan tietoa, historiaa. Blogikirjoituksen + siihen liittyvät kuvat voi lähettää sihteerille sähköpostilla, jos haluaa tähän oman kirjoituksen.)

LINKKEJÄ (Uutuus. Kerhon suosittelemia linkkejä. Jäsenten kuvapankkilinkit. Voi lähettää omia ehdotuksia. Yhteys ulkoiseen valokuvausaiheiseen kuvapankkiin.)

Muuta: jäsenmaksulasku on lähetetty Jäsenkirjeen #1 mukana ja sama tieto löytyy myös verkkosivulta kohdasta Kerho – Jäsenmaksu. Laita Viesti-kenttään Jäsenmaksu 2022/oma nimi). Jos viestiä ei löydy, tarkista roskaposti tai pyydä uusi Jäsenkirje sihteerilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tarja.kaltiomaa@kolumbus.fi )

Laitan tämän tiedotteen myös verkkosivulle. Tarkista, että kerhon tiedoissa on mahdollinen uusi sähköpostiosoitteesi.

Lähetä palautetta verkkosivuista sähköpostilla tarja.kaltiomaa@kolumbus.fi Palautetta voi lähettää myös ei-jäsen.

Ystävällisin terveisin,

Tarja Kaltiomaa, kerhon sihteeri