Syksyn 2022 ohjelma on julkaistu ja nähtävissä sivustolla kohdassa Seuraavat tapahtumat. Ohjelma on ladattavissa pdf-muotoisena omalle koneelle ja se on lähetetty jäsenille sähköpostissa.

Tänä syksynä ohjelmassa FotoEspoo 2022 järjestelyvastuu, joka on kerholla joka neljäs vuosi. Aiheesta on oma kilpailuohjeet sisältävä sivu Soukan Kamerat järjestää: FotoEspoo 2022 | Soukan Kamerat

Yhteistyössä Ison Omenan kirjaston kanssa järjestämme lokakuussa nähtävän digitaalisen valokuvanäyttelyn kirjaston stagella viikonloppuina torstaista sunnuntaihin. Kerholaisia pyydetään osallistumaan kilpailu- ja näyttelyvastaava Markku Ylilammin lähettämän viestin mukaisesti 23.9.2022 mennessä. (Tiedostokoko enintään 5 Mtavua, kuvien määrä enintään 10 kpl, kuvan nimi tiedostonimeksi sp-osoite markku99@hotmail.com)

FotoEspoo 2022 näyttely puolestaan on vuoden 2023 ensimmäisellä viikolla uuden Lippulaivan näyttelyseinällä.

Perinteistä kerhotoimintaa syksyn mittaan ovat myös Syyskilpailu, jossa on vapaa aihe ja jonka tarkemmat ohjeet lähetetään ajoissa sähköpostilla. Syyskilpailu on digikuvakilpailu.

Vuoden viimeisenä kerhoiltana varustaudutaan pöytäkilpailuun paperikuvin ja nyt aiheena on ”Matkailu”. Ohjeita pöytäkilpailuun on mm. blogiosiossa sivustolla ja lähetetään myös sähköpostiin lähempänä kilpailun ajankohtaa.

15.9.2022 TK