ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Joulupukki poroineen kierroksellaan Espoonlahdessa jo ajoissa. Kamerat käsille, joulupukin voi näinä aikoina bongata valokuvaan. Todelliseen joulupukkiin on helppoa uskoa, kiltti siis aina kannattaa olla.

Joulupukki poroineen Kivenlahden K-kaupan edessä. Valokuva: Tarja Kaltiomaa

Soukan Kamerat on ollut ahkera kameran käyttäjä vuonna 2022. Kerho ponnisteli vuoden 2022 espoolaiseksi kamerakerhoksi ja sai myös mukavasti menestystä FotoEspoo-kilpailussa. Espoolaiskerhojen kilpailun järjestämisvastuu siirtyy Tapiolan kamerakerho ry:lle.

Soukan Kamerat piti tänä vuonna kaksi digikuvanäyttelyä ensin Ison Omenan kirjastossa lokakuussa ja joulukuussa Lippulaivan uudessa kirjastossa. Asia sai julkista huomiota Länsiväylä-lehdessä.

Kamerakerhomme toiminta on resursseihin nähden ollut melko vilkasta, mutta toimintaa piristämään ja siihen vaikuttamaan tarvitsemme uusiakin jäseniä. Tervetuloa uudet jäsenet ja jäseneksi voi liittyä täyttämällä ja lähettämällä sivustolla olevasta linkistä Liity jäseneksi!

Valokuvausharrastus on sopivan vaativa teknisen osaamisen kartuttamiseen ja harrastuksen voi kätevästi yhdistää muihin harrastuksiin. Kerhossa oppii uusia taitoja osallistumalla kevään ja syksyn ohjelmaan. Myös kerhon järjestämät koulutustilaisuudet ja SKsL:n tarjoamat kurssit ovat oivallinen tapa kehittää valokuvausharrastusta.

Katso kerhon Facebook-sivu osoitteessa: (1) Soukan Kamerat ry | Facebook

Hyvää ja rauhallista Joulua!

22.12.2022 Tarja Kaltiomaa, kerhon sihteeri