Soukan kamerat ylpeänä esittää uuden vuoden uudet kuj+0200 eli ikioman blogin. Blogiin saa ja pitääkin kirjoittaa jokaisen Soukan kameralaisen. Kirjoittaminen on helppoa ja omien kuvauskokemusten (tai muiden jännien juttujen) jakaminen porukan kesken on mukavaa ja mikä parhainta juttusi tueksi voit lisätä myös kuvan tai linkittää sen netistä. Voit myös kommentoida muiden kirjoituksia. Kerhoillassa 21.1. esitellään kerhomme uudistuneita kotisivuja ja mm. tämän blogin käyttöä. Huomaathan, että blogiin kirjoittaminen vaatii salasanan. Tämä on väärinkäytösten vähentämiseksi ja sen saa kerhoillassa tai johtokunnalta pyytämällä.


Blogin yhteydessä julkaisimme myös Soukan kameroiden RSS-syötteen. RSS on toiminto, jolla voit seurata milloin Soukan kameroiden blogiin on kirjoitettu uusi kirjoitus tai kommentoitu jotain aikaisempaa kirjoitusta. Voit ottaa RSS-syötteeseen mukaan myös uutiset, jolloin saat RSS-lukuohjelmaasi heti viestin uudesta tiedosta. RSS-syötteen saat käyttöösi lisäämällä jonkun oheisista osoitteista RSS-lukuohjelmaasi:

Pelkkä blogi:

http://www.soukankamerat.net/rss.php?blogi=1

Pelkät uutiset:

http://www.soukankamerat.net/rss.php?uutiset=1

Blogi + uutiset:

http://www.soukankamerat.net/rss.php?blogi=1&uutiset=1


Tämä palvelu on täysin www-vastaavamme käsialaa. Valmiitakin tuotteita on netti pullollaan, mutta halusimme säilyttää helpon ja yksinkertaisen ulkoasun ja käytettävyyden ja päädyimme tekemään oman, sen sijaan että olisimme muokann+0200 jonkun toisen tekeleen omanlaiseksemme. Tämä teekuppi symboloi sitä työtä, jota johtokunta on tehnyt miettiessään miten saada sivuista toimivat ja mielenkiintoiset. Virheitä varmaan aluksi tulee löytymään ja niitä ja muitakin parannusideoita voi edelleen vapaasti nimellä tai nimettömänä lähettää johtokunnalle tai suoraan www-vastaavalle palautelomakkeen kautta.


Iloista alkanutta kevättä ja ahkeraa ”blogaamista” kaikille!