Katselet juuri Soukan Kameroiden uusittuja nettisivuja! Huomaat varmasti monen asian muuttuneen. Toisaalta myös tuttua ja turvallista sivuilta löytyy. Toivottavasti kokemuksesi on positiivinen!

Sivustoa uusittaessa lähdimme kahdesta tavoitteesta:

  1. Sisällön lisääminen sivuille tulisi olla mahdollisimman vaivatonta
  2. Sivuston tulisi entistä paremmin palvella Soukan Kameroiden jäseniä

Paljon onkin tapahtunut sekä konepellin alla, että kaikille näkyvästi. Uutisten, blogikirjoitusten ja muun sisällön lisääminen on jatkossa helppoa kenelle tahansa, eikä minkäänlaista ohjelmointikokemusta tarvita. Toisaalta pohdimme myös jäsenille aitoa hyötyä tuottavia ominaisuuksia – näistä esimerkkinä mm. galleriat, joihin jäsenet voivat itse lisätä kuvia esittelyä tai vaikka kilpailua varten, ja Facebook-yhteys, joka tuo Soukan Kameroiden Facebook-sivulta parhaat palat tänne muun sisällön rinnalle.

Mutta nyt ei paukutella henkseleitä vaan uudistamisen tärkein vaihe on alkanut. Ennen kuin sivuja voi oikeasti kutsua valmiiksi, pitää niitä arvioida yhdessä käyttäjien – eli sinun – kanssasi. Kerro siis meille kokemuksiasi nettisivujen käytöstä: mikä toimii, mikä ei, mitä olisit kaivannut lisää. Kaikki palaute on kullan arvoista! Lähetä ajatuksesi sähköpostilla webmaster ät soukankamerat.net.