Tervetuloa syksyn ensimmäiseen kerhoiltaan 5.9.2022 klo 19:00 – 20:30

Kesän kerhotauon aikana on jo laadittu luonnostelmaa syyskauden ohjelmaksi. Vielä ehtii mukaan ehdottamaan aiheita syksyksi vastaamalla tähän viestiin.

Tuo kerhoiltaan kesän ja kevään valokuvia muistitikulla. Katsellaan kuvasatoa ja keskustellaan kuvista ja kesän tunnelmista.

Tänä vuonna Soukan Kamerat järjestää FotoEspoo 2022 -kilpailun, joka on kaikkien espoolaisten kamerakerhojen yhteinen mittelö. Toivomme omalta kerholta runsasta osanottoa. Kilpailun säännöt löytyvät kerhon verkkosivustolta osoitteesta:

Soukan Kamerat järjestää: FotoEspoo 2022 | Soukan Kamerat

Nähdään kerhoillassa uudet ja vanhat jäsenet. Mukaan voi myös tulla tutustumaan kerhon toimintaan, vaikka ei vielä ole jäsenkään. Tervetuloa!

Terveisin,

Tarja

Soukka-Simo-Rista-1972 Valokuva on Finna.fi-arkistosta. Soukkalaisilla on pitkät valokuvausperinteet.

Facebookissa Soukka-Seuran ilmoitus Soukka-päivästä 3.9.2022 klo 10:00 – 16:00 Soukan ostarilla! Tule kameran kanssa kuvaamaan ja tekemään jäsenhankintaa! TK

Soukan Kamerat ry | Facebook

Soukka Seuran Soukka-päivän kirpputorin kuvasatoa. Partio oli näkyvästi esillä ja antoi toriyleisölle sopivasti tehtäviä.
Maastossa oli tietoa toritapahtumasta. Tästä olisi pitänyt jatkaa eteenpäin löytääkseen partiolaisten rastin, mutta vaistot ja neuvot veivät toisaalle.
Soukan Kamerat -toimintaa sponsoroiva Braleva tarjosi hernekeittoa ja ilmaisia ämpäreitä. Täällä oli mukavaa viettää hetki mukavien ihmisten parissa. Valokuvat: Tarja Katliomaa