Kevään 2024 ohjelmassa on 8.4.2024 projekti-ilta, jossa on kaksi aihetta: metrokuvien keräily kerhon arkistoon ja valokuvausmaratoni.

  1. Tuo kerhoiltaan muuttuvaa kaupunkia ja lähestyvä metro -aiheisia valokuvia arkistostasi. Myös Länsimetron valmistumisen ajalta voi tuoda valokuvia. Tallenna kuvat kansioon muistitikulle. Kerhoillassa kerhon kovalevylle tehdään kansio jokaiselle kuvaajalle kuvien säilytystä ja mahdollista jatkokäsittelyä varteen.

Kerhon verkkosivulla on kansio Metroprojekti. Tämä löytyy osiosta Kuvagalleriat – Jäsenten kuvat. Sinne voi ladata valokuvia muutamia normaaliin tapaan. Suurempi määrä kuvia tuodaan kerhoiltaan muistitikulla. Metrokuvia voi tuoda kerhoiltoihin myöhemminkin ja ladata Jäsenten kuvat kansioon myös.

2. Edellisen kerhon valokuvausmaratonin järjestämisestä on jo kauan, joten nykyisten jäsenten pitää luoda tapahtuma itse. Teen tähän luonnostelun maratoonin säännöistä, lähetä postia tai kerro kerhoillassa, jos haluat sääntöihin muutoksia ennen 8.4. kerhoiltaa.

Kuvaajalla on tehtävään aikaa 3 tuntia.

Kuvaustehtävä pitää suorittaa ennen kerhoiltaa 8.4.

Kuvat tuodaan kerhoiltaan kansiossa, jossa on tehtävän mukaiset 6 valokuvaa.

Tähän kirjataan valokuvien aiheet järjestyksessä: auto, pyöräilijä, leikkipuisto, rantamaisema, kauppa tai kauppakeskus, suojatien ylitys (aiheet nyt luonnoksena, kelpaako tehtävään?)

Maratoni ei ole totuus tai tehtävä, joten leikillisyys ja säännöistä poikkeaminen perustellusti sallittua.

Maratonin voi tehdä myöhemmin, tässä on kerhon sihteerin suoritus SK Kerhoilta 8.4.2024 Projekti-ilta | Soukan Kamerat tehtävästä.

11.4.2024 TK (sivua päivitetty)